Houten kinderspeeltafel - LEGIO tafel

Houten kinderspeeltafel

Houten kinderspeeltafel met veel opbergvakken voor een opgeruimd huis.

Is uw huis bezaaid met Lego/Duplo blokjes of andere speelgoed van uw kinderen? Struikelt u ook weleens over het speelgoed van uw kinderen? Ontdek de multifunctionele houten kinderspeeltafel met een trendy en praktisch ontwerp. Een trendy kinderspeeltafel uitgerust met handige opbergvakken waarin kinderspulletjes opgeborgen worden én zorgt voor een opgeruimd huis.

Houten Kinderspeeltafel met veel opbergvakken voor een opgeruimd huis

Spelen en opbergen in één!

U herkent het vast wel… Uw kind is lekker aan het spelen in huis maar binnen korte tijd ligt overal speelgoed. Duplo, Lego, potloden, poppetjes, autootjes of ander speelgoed. Natuurlijk gunt u het uw kind om lekker te spelen, maar dat nu overal speelgoed ligt… Uw kinderen zien het hele huis als één grote speeltuin.

Wilt u een nette kinderspeelhoek met veel opbergruimte? Een veilige speelplek voor uw kinderen? De houten kinderspeeltafel van LEGIOtafel biedt de oplossing. De kinderspeeltafel is compact, trendy en heeft door het design én de talloze speelmogelijkheden een enorme aantrekkingskracht op kinderen.

Een echte aanrader voor urenlang speelplezier en een opgeruimd huis

Houten Kinderspeeltafel met veel opbergvakken voor een opgeruimd huis

Uniek aan deze houten kinderspeeltafel is de legio aan mogelijkheden. Wanneer de deksel van de speeltafel wordt gehaald biedt dit ruimte voor urenlang speelplezier met lego/ duplo/ autootjes en ander speelgoed. “In” de tafel zit een afsluitbare deksel waardoor het eenvoudig is om de inhoud van de kinderspeeltafel in één van de opbergboxen te schuiven.

Deksel erop en alles ‘in’ de kinderspeeltafel is opgeruimd/ uit het zicht en biedt de kinderspeeltafel ruimte om eraan te bouwen, te tekenen, te schrijven, te kleuren, te eten. Te veel om op de noemen. Een legio aan mogelijkheden.

Wij zijn zeer tevreden met de kinderspeeltafel en bijpassende houten kinderstoeltjes. Een echte aanrader voor veel speelplezier.

Een kinderspeeltafel en speelgoedkast in één.

De houten kinderspeeltafel is zeer divers te gebruiken: als bouwtafel, tekentafel, zand- en watertafel of bijzettafel. Een multifunctionele houten kinderspeeltafel met een trendy en praktisch ontwerp. Ook is er een assortiment bijpassende kinderstoeltjes en kinderbankjes leverbaar zodat u een complete kinderspeelhoek kunt samenstellen.

Bekijk onze diverse houten kinderspeeltafel modellen.

Uw vraag of compliment

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    499.00

    Deze stevige duurzame kinderspeeltafel biedt spelen, leren en opruimen in één. Tekenen, knutselen en bouwen.