Meegroei kinderstoel - LEGIO tafel

Meegroei kinderstoel

Houten Meegroei Kinderstoel:
Super Praktisch én Zeer Multifunctioneel

LEGIOtafel biedt een verscheidenheid aan houten kinderstoelen, houten meegroei kinderstoelen en houten kinderstoeltjes. De kwaliteit van onze meegroei kinderstoeltjes van hout zijn uitstekend en staan voor een lange levensduur. De houten kinderstoelen zijn niet alleen mooi om te zien ze zijn ook zeer degelijk, mooi afgewerkt en multifunctioneel. De LEGIOtafel kinderstoelen kunnen zelfs gebruikt worden als tafel!

Onze zoon is heel erg blij met de tafeltjes en bankjes. Wij vinden ze echt super geworden!

Ook als (bijzet)tafeltje te gebruiken!

houten meegroei kinderstoelWellicht herkent u het wel… een kinderstoel te hoog of juist al snel weer te laag. Uniek aan onze houten kinderstoelen is dat het meegroei kinderstoelen zijn. Door de stoel te draaien creëert u hogere of lagere zithoogte. Of maakt u zelfs van de kinderstoel een tafeltje. De kinderstoel van LEGIOtafel biedt een legio aan mogelijkheden.

De houten meegroei kinderstoel zit comfortabel!

Al onze houten meegroei kinderstoeltjes zijn te combineren met ons aanbod houten kinderspeeltafels.

 

zodat u een complete kinderspeelhoek kunt samenstellen. Een meegroei kinderstoel van LEGIOtafel in combinatie met een houten kinderspeeltafel zit voor uw kind veel comfortabeler dan aan de hoge keukentafel. Een zithoekje maakt de kamer van uw kind of uw woonkamer een stuk gezelliger. Wanneer vriendjes en vriendinnetjes komen spelen, kunnen ze samen boekjes lezen en knutselen.

Anderen zochten ook op:

 • Kinderstoelen
 • Houten kinderstoel
 • Houten kinderstoeltjes

Uw vraag of compliment

  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

  69.99

  Kinderstoeltje in white wash

  74.99

  Kinderstoeltje in grijs (Ral 7030)