Opbergmeubel speelgoed - LEGIO tafel

Opbergmeubel speelgoed

Opbergmeubel speelgoed: opbergen én spelen in één!

Voor kinderen is het fijn als ze een eigen plaats hebben om te kunnen spelen. Een speelhoekje. Een knutselhoekje. Een kinderspeelhoekje in bijvoorbeeld de woonkamer of kinderkamer waar ze met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. In iedere woonkamer is wel een plekje voor de kinderen. Een speciaal plekje met plaats voor een leuk kindermeubel waaraan getekend en gekleurd kan worden. Echter is er vaak nog een ander plekje in de woonkamer voor het opbergen van al het speelgoed. De kinderspeeltafels en kinderspeelsets van LEGIOtafel combineert spelen en opbergen.

opbergmeubel speelgoed speelgoed opruimen speelgoed opbergen

Multifunctionele opbergmeubel voor speelgoed

U herkent het wel… overal ligt speelgoed. Vaak worden er plasticbakken, speelgoedkisten of een speelgoedkast aangeschaft voor het opbergen van speelgoed. De kinderspeeltafels van LEGIOtafel is een opbergmeubel voor speelgoed waaraan gespeeld kan worden. Spelen en opbergen in een.

opbergmeubel speelgoed speelgoed opruimen speelgoed opbergenWilt u een multifunctionele opbergmeubel voor het speelgoed van uw kinderen? Door de speciale maatvoering van het opbergmeubel en de speciale houten meegroei kinderstoelen kunnen deze kindermeubels gebruikt worden in de leeftijd van drie tot en met twaalf jaar.

Een opbergmeubel voor het speelgoed van uw kinderen is samen te stellen uit ons assortiment kinderspeeltafels, kinderstoeltjes en kinderbankjes. Alle producten uit ons assortiment zijn te combineren tot een ideale combinatie voor de speelhoek in de woonkamer of kinderkamer.

Anderen zochten ook op:

 • Opbergmeubel speelgoed woonkamer
 • Opbergmeubel kinderspeelgoed
 • Speelgoed opbergen
 • Opbergkasten speelgoed

Bekijk onze opbergmeubel voor speelgoed in onze webshop.

Uw vraag of compliment

  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

  499.00

  Deze stevige duurzame kinderspeeltafel biedt spelen, leren en opruimen in één. Tekenen, knutselen en bouwen.