Speelhoek woonkamer - LEGIO tafel

Speelhoek woonkamer

Een multifunctionele speelhoek voor uw woonkamer

Wellicht herkent u het wel… Duplo, Lego, Playmobil, autootjes, dieren, poppen, tractors… de vloer van uw woonkamer ligt er vol mee. Opruimen en opbergen is een dagtaak. Vaak worden er plastic bakken aangeschaft en in een hoek van de woonkamer gezet. Echter bouwwerken van uw kind worden afgebroken of aan de kant gezet. Op een andere plek in uw woonkamer… Het is natuurlijk veel leuker om deze bouwwerken te laten staan zodat er de volgende dag weer verder aan gewerkt kan worden. Een speelhoek in de woonkamer van LEGIOtafel is een multifunctionele kinderspeelhoek met veel opbergmogelijkheden.

houten kinderspeeltael speelhoek woonkamer

Spelen en opbergen in één!

Wilt u een nette veilige speelhoek in de woonkamer met veel opbergmogelijkheden? Vooral in de woonkamer is het fijn als kinderen een eigen speelhoek hebben. De kinderspeelhoek van LEGIOtafel is een speelplek én opbergplek in één. Kinderen vinden het door de vele speelmogelijkheden leuk en uitdagend om te spelen in de speelhoek. Voor ouders is het ideaal omdat kinderen maar op één plek in de woonkamer rommel maken.

Urenlang speelplezier en een opgeruimde woonkamer

De LEGIOtafel speelhoek voor in de woonkamer is zeer divers te gebruiken: als bouwtafel, tekentafel of zand- en watertafel. Een multifunctionele speelhoek voor in de woonkamer met een trendy en praktisch ontwerp met bijpassende kinderstoeltjes en kinderbankjes zodat u een complete kinderspeelhoek kunt samenstellen. De kinderen hebben hun speelgoed altijd bij de hand en de woonkamer is opgeruimd en netjes.

Anderen zochten ook op:

 • Speelhoek ideeen
 • Speelhoek huiskamer
 • Speelhoek in een kleine woonkamer
 • Speelhoek creëren in de woonkamer

Bekijk onze speelhoeken voor in de woonkamer.

Uw vraag of compliment

  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

  499.00

  Deze stevige duurzame kinderspeeltafel biedt spelen, leren en opruimen in één. Tekenen, knutselen en bouwen.
  kindermeubels

  264.99

  Houten kinderbankje (set van 3) gelakt. Met zowel een hoog als een laag zitvlak. Ook te gebruiken als tafeltje.
  kindermeubels

  183.99

  Houten kinderbankje (set van 3) ongelakt. Met zowel een hoog als een laag zitvlak. Ook te gebruiken als tafeltje.