Watertafel - LEGIO tafel

Watertafel

Met de watertafel lekker spetteren en spatteren!

Met water spelen is voor veel kinderen het allerleukste dat er is. Lekker spetteren en spatteren. Wie wil dat nu niet? Met de watertafel van LEGIOtafel kunnen kinderen eindeloos met water spelen.

BEKIJK VIDEO

watertafel spelen met water aan tafelMet een speciale waterdoek in de kinderspeeltafels van LEGIOtafel creëert u in een handomdraai een watertafel. Gegarandeerd urenlang water speelplezier. Met de waterdoek in de LEGIOtafel spelen en gieten ze met water en hebben zo uren plezier zonder rommel. Om het spelen met de watertafel nog leuker te maken kunt u in onze webshop speelaccessoires bestellen.

Ideeën om het nog leuker te maken aan de watertafel:

  • Zoek spullen waarvan de kinderen boten kunnen maken. Piepschuim, stukken hout, kurken, satéprikkers, stukken papier en een ontdekboek over water.
  • Ga met de kinderen naar buiten en zoek allerlei natuurproducten. Veren, bladeren, schors, stenen, dennenappels, enz. Plaats deze in een plastic doos bij de watertafel.
  • Geef het water eens een kleurtje. Dit kan met een drupje voedingskleurstof.

Urenlang speelplezier

De kinderspeeltafel van LEGIOtafel kan besteld worden met een speciaal waterdoek voor het spelen met water. U creëert eenvoudig een watertafel. De kinderspeeltafel wordt standaard geleverd met afneembare werkbladen die precies op de tafel passen. Willen de kinderen niet meer met water spelen dan kunt u binnen een handomdraai er weer een kinderspeeltafel van maken. Met de werkbladen op de tafel kunt u de watertafel als gewoon kinderspeeltafel gebruiken, waarop kinderen kunnen knutselen, tekenen en schrijven.

Deze watertafel biedt uren speelplezier.

Anderen zochten ook op:

Bekijk de zand en watertafel in onze webshop.

Uw vraag of compliment

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Geen producten gevonden