Kinderspeeltafels voor LEGO - opbergmeubel - LEGIO tafel

Webshop

Kinderspeeltafel groot ongelakt

339.00

 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar garantie
 • Praktische toepassingen
 • Veilig met iDeal betalen
 • Binnen 5 werkdagen geleverd

Kinderspeeltafel ongelakt: onbewerkt hout, moet nog gelakt of geverfd worden. Deze duurzame houten speeltafel zorgt voor jarenlang speelplezier. Door het oersterke hout en doordat hij in hoogte verstelbaar is, is deze speeltafel geschikt voor ca. 10 jaar gebruik (kinderen van 2 t/m 12 +). Door de tafel in uw eigen kleur te verven, past dit meubelstuk probleemloos heel wat jaartjes in uw interieur.

Beschikbaar via nabestelling

Productinformatie

Trendy Kindermeubels

Deze kindertafel tafel creëert een leuke, nette kinderhoek. Zeer geschikt voor in uw woonkamer, school, kinderdagverblijf, restaurant, hotel of winkel. Het luikje in het tafelblad zorgt ervoor dat materiaal snel te wisselen is. Zo kunt u de tafel ook snel leegmaken om makkelijk schoon te maken. In de ruime opbergbakken heeft u altijd alle speelgoed/materialen bij de hand. Nooit meet stappen op een legoblokje want door de opstaande tafelranden blijft al het speelgoed in de tafel. Met de deksels op de tafel kan er uren gekleurd of geknutseld worden. En heeft u ze niet nodig dan bergt u deksels op in het daarvoor bestemde vak, onder de tafel.

Specificaties

De LegioTafel zit deels in elkaar, het onderstel en de legio opberg bakken dienen nog gemonteerd te worden.
De LegioTafel is exclusief waterdoek en stoeltjes. Deze zijn los te bestellen.
Materialen: ‘Berken multiplex’, onbehandeld reeds licht geschuurd

 • Tafelrand: 15 cm hoog
 • Afmeting tafel: L 114 x B 75 x H 60 cm (in hoge stand 80 cm)
 • Afmeting deksels: 75 x 37 x 1,2 cm
 • Afmeting bak: 48 x 43 X 25 cm

Standaard meegeleverd

 • Montage handleiding LegioTafel
 • Montage handleiding Legio opberg bakken

6 beoordelingen voor Kinderspeeltafel groot ongelakt

 1. Ruben

  Vorig jaar de kleine tafel gekocht. Erg tevreden. De kleine tafel weggegeven en vorige week een grotere aangeschaft.

 2. Renske Pol

  Wat deze tafel zo leuk en praktisch maakt is dat het voor kleine kinderen en voor grote kinderen is. Zelfs mijn man zit met de kinderen aan de tafel. Spelen wij met de jongste (de kleinste) dan staat de tafel op de laagte stand, en spelen wij met de grootste dan verhogen we de tafel door deze op de opbergboxen te zetten. Wij en ook onze kinderen zijn er erg blij mee.

 3. Moniek Heijema

  De speeltafel wordt dagelijks gebruikt en is super praktisch. Deksel erop om te kleuren of te tekenen, deksels eraf om te bouwen. De kinderen vinden het erg leuk om aan ‘hun’ tafel te spelen. We hebben de tafel in een speelhoekje in de woonkeuken geplaatst. Het leuke is dat wij nu de LEGO bouwwerken van onze jongens kunnen laten staan zodat ze er de volgende dag weer verder aan kunnen bouwen.

 4. Petra en Tom

  Wij hebben de kleine tafel met stoeltjes voor in huis. En wat zijn wij er blij mee! Onze zoon speelt er elke dag mee. De ene dag lekker blokje bouwen, de andere dag staat het bomvol met auto’s en een garage. De stoeltjes gebruiken wij ook om te kleuren. 1 stoeltje draai je om en dan heb je een klein tafeltje met stoeltje. Ideaal, vooral voor kleine ruimtes! We hebben er al 2 jaar ontzettend veel plezier van en er volgen zeker nog veel meer jaren!

 5. Jos van der Meer

  We hebben iets langer dan verwacht moeten wachten op de levering, maar dit is keurig door jullie gecommuniceerd. Het is inderdaad zoals jullie zeggen opruimen en spelen. De kinderen vinden het opruimen van hun speelgoed door het luikje helemaal leuk.

 6. Reinier

  Wat een opbergruimte onder de tafel. De kinderen vinden het erg leuk om aan te spelen. Zelfs zo leuk dat zelf hun speelgoed opruimen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook

waterdoek-zandtafel-en-water-tafel

179.00

Met de waterdoek creëert u in een hand omdraai een zand- en watertafel. Ook te gebruiken als kweektafel.
opbergmeubel-speelgoed-speelgoed-opruimen-speelgoed-opbergen-2

468.00

ACTIE! Een zand- en watertafel (gelakt) creëert u in een hand omdraai, door het waterdoek in de LEGIO tafel te plaatsen.
houten kinderbankjes

125.99

Een hoog zitvlak voor de allerkleinsten, met een laag zitvlak voor de wat grotere kinderen. Ook te gebruiken als tafeltje.