Zand en watertafel - LEGIO tafel

Zand en watertafel

Deze zand en watertafel biedt uren speelplezier

Met zand of water spelen is voor veel kinderen het allerleukste dat er is. Lekker kliederen en knoeien. Wie wil dat nu niet? Met de zand en watertafel van LEGIOtafel kunnen uw kinderen met zand én water spelen in en rondom het huis.

Urenlang speelplezier met deze zand en watertafelDe kinderspeeltafel van LEGIOtafel is te bestellen met een speciale waterdoek zodat u de speeltafel kunt vullen met water. Om het spelen nog leuker te maken kunt u in onze webshop extra speelaccessoires bestellen. Voor het spelen met zand kunt u de kinderspeeltafel gewoon vullen met zand. Door het handige luikje in de speeltafel veegt u het zand eenvoudig weer de tafel uit een emmer in. Door middel van een afvoerbuis in de waterdoek laat u eenvoudig het water weglopen.

Laat kinderen het plezier van het strand en de zee beleven. Deze zand en watertafel laat kinderen spetteren met water en mooie vormpjes maken in het zand.

Urenlang speelplezier met de watertafel

watertafel spelen met water aan tafelDe kinderspeeltafel van LEGIOtafel kan besteld worden met een speciaal waterdoek voor het spelen met water. U creëert eenvoudig een zand en watertafel. De kinderspeeltafel wordt standaard geleverd met afneembare werkbladen die precies op de tafel passen. Willen de kinderen niet meer met zand of water spelen dan kunt u binnen een handomdraai er weer een kinderspeeltafel van maken. Met de werkbladen op de tafel kunt u de zand en watertafel als gewoon kinderspeeltafel gebruiken, waarop kinderen kunnen knutselen, tekenen en schrijven.

Anderen zochten ook op:

Bekijk de zand en watertafel in onze webshop.

Uw vraag of compliment

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Geen producten gevonden